Dragi posjetitelji,

NP Mljet započinje s obilježavanjem 60. rođendana Ustanove i tim povodom će se održati Dani otvorenih vrata od petka, 18.9.2020. do nedjelje, 27.9.2020.

Tijekom Dana otvorenih vrata moći ćete posjetiti NP Mljet po promotivnim cijenama ulaznica od 50,00 kn za odrasle i 30,00 kn za djecu i studente. Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40,00 kuna za odrasle i 20,00 kuna za djecu i studente. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan.

Ulaznica uključuje vožnju električnim brodom, posjet otoku Sv. Marija u srcu Velikog jezera i vožnju električnim vlakićem.

Osim povoljnijih cijena ulaznica pripremili smo i besplatna edukativna i rekreativna vođenja za potpuni doživljaj prirodnih i kulturnih ljepota našeg najstarijeg morskog parka. Za usluge vođenja potrebno se unaprijed prijaviti na mail turizam@np-mljet.hr ili na broj telefona 020 744 041.

Zbog epidemiološke situacije s COVID-19 maske su obavezne u svim zatvorenim prostorima NP Mljet kao na brodu i električnom vlakiću zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka.

Veselimo se vašem dolasku i stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.