Od 1. listopada kreće akcija „Mjesec hrvatskog turizma“, projekt Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice u sklopu kojeg će brojne turističke usluge i doživljaji biti dostupni po povoljnijim cijenama. Tako će svi hrvatski građani, ali i inozemni gosti koji će tijekom listopada boraviti u Hrvatskoj, po atraktivnim cijenama moći doživjeti i iskusiti turističke usluge u svim dijelovima Hrvatske koje će biti dostupne na portalu „Mjesec hrvatskog turizma“.

U razdoblju od 1.10.-10.10.2021. svi posjetitelji će moći posjetiti Nacionalni park Mljet po povoljnijim cijenama ulaznica, prošetati se brojnim pješačkim i planinarskim stazama, ali i uživati u vožnji brodom po Velikom jezeru i posjetiti otok Sv. Marija. Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju popust na ulaznice te one iznose 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan.

NP Mljet je moguće posjetiti iz Dubrovnika katamaranom TP line – Aenona koja plovi do Polača do 3.10.2021., trajektom Jadrolinije iz luke Prapratno na Pelješcu ili katamaranom Krilo – Kapetan Luka iz Splita.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na turizam@np-mljet.hr ili na 020 744 041.