• Autor objave:
  • Kategorija objave:Novosti

Mistična oaza Mljet postaje epicentar dobre zabave i opuštanja

 

Ljetni specijal In da Sofa koji je Osijeku donio malo drugačije izdanje noćnog života koje usput nudi i jedno od najboljih ljetno-ambijentalnih opuštanja u gradu seli se na obalu prekrasnog otoka Mljeta, na poluotočić Badanj kod pristaništa trajekta, nekoliko kilometara od mjesta Sobra.

Konceptualno zamišljen kao oaza opuštanja i plesa, In da sofa je projekt koji je potpuno u funkciji posjetitelja gdje oni mogu uživati u odličnoj, urbanoj elektronskoj glazbi, upijati zrake sunca u DIY namještaju ili pod zvjezdanim nebom guštati u raznolikoj ponudi alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Uokvirena u beach bar na spomenutoj lokaciji, In da Sofa će ugostiti DJ Kemu i DJ Pipsa, poznate hrvatske DJ-e koji su nebrojeno puta predstavljali hrvatsku elektronsku scenu diljem Europe te su samim time garancija dobrog provoda za sve koji žele osjetiti dobre vibracije i nenametljiv ritam kojem se svaki posjetitelj po svojoj volji može prilagoditi.

U periodu od 1. do 5. kolovoza posjetite Badanj na otoku Mljetu te nakon uživanja u prirodnim ljepotama, ljepoti nacionalnog parka, svježini mora, provedite se svakodnevno od 19.00 do 04.00 sata u beach baru In da Sofa i dočekujte izlaske sunca na najboljoj zabavi na otoku!

 

Za više informacija pratite Facebook događaj: In da Sofa @Badanj Mljet