Javna ustanova “Nacionalni park Mljet” u potrazi je za koordinatorom volontera i vodičem. Posao podrazumijeva organiziranje i vođenje volonterskih programa te organiziranje mjesta za odvijanje istih. Također, koordinator brine o objektima za odmor i rekreaciju te o sportsko – rekreacijskom inventaru. Provodi aktivnosti vezane za unutarnje uređenje staza i program kretanja u Nacionalnom parku Mljet radi organiziranja rekreativnih aktivnosti. Koordinator volontera i vodič obavlja i poslove vođenja posjetitelja po Parka te ostale poslove po nalogu nadređenog/ravnatelja.

Radno mjesto koordinatora volontera i vodiča je na određeno vrijeme u trajanju od godinu dana te postoji mogućnost smještaja.

Za prijem u radni odnos kandidat mora zadovoljavati sljedeće uvjete:  završeno srednjoškolsko obrazovanje društvenog, tehničkog, turističko-ugostiteljskog ili drugog općeg smjera, jedna godina radnog iskustva u struci, aktivno znanje dva svjetska jezika te poznavanje rada na računalu. Svi zainteresirani se mogu javiti na natječaj do 31. ožujka 2022.

Detalje natječaja možete provjeriti na poveznici https://np-mljet.hr/oglas-za-prijam-u-radni-odnos-radnika-na-odredeno-vrijeme/