• Autor objave:
  • Kategorija objave:Novosti

POZIV: Suradnja mljetskih poljoprivrednika i JUNP Mljet – Prezentacija STIHL strojeva i opreme, te dodjela vrijedne nagrade jednom od sudionika.

 

Nacionalni park Mljet, u suradnji s uvoznikom i distributerom STIHL i VIKING proizvoda za područje Republike Hrvatske, organizira prezentaciju najtraženijih strojeva i opreme sutra 14.9. (subota) u Ropi, u trajanju od 8:30 do 14 sati.

 

Na prezentaciji će se moći isprobati strojevi koji su neophodni na raznim poslovima, travnatim i drugim površinama, voćnjacima, vinogradima, maslinicima, šumama i sl.

 

Poseban naglasak bit će na sve popularnijim akumulatorskim uređajima koji osim svoje ekološke vrijednosti imaju i druge velike prednosti u trajnosti, niskoj razini buke, isplativosti i lakoći upravljanja.

 

Nacionalnom parku Mljet cilj je održivi razvoj tradicionalne, ekološke poljoprivrede te joj dodatni impuls daje kroz financijske i logističke poticaje.

 

Jednako tako je prepoznat STIHL kao jedan od najpouzdanijih partnera lokalnim poljoprivrednicima, koji obrađivanjem poljoprivrednih površina doprinose bioraznolikosti nacionalnog parka i smanjuju zarastanje poljoprivrednih površina i pašnjaka u šumu.

 

Zbog svega navedenog, osim prezentacijske vrijednosti sutrašnjeg događaja, najsretniji od posjetitelja dobit će i vrijedan poklon sponzora Nacionalnog parka Mljet:
Baterijsku motornu pilu STIHL za kresanje grana.