• Autor objave:
  • Kategorija objave:Novosti

Kino Mediteran svoje aktivnosti na otoku Mljetu počinje u ljeto 2014. godine na poziv naših partnera iz Galerije Stara skula. Projekcije se održavaju u prekrasnom ambijentu Starog doma kulture u mjestu Goveđari. Trodnevno gostovanje naišlo je na veliki odaziv publike te pozitivne reakcije mještana. Iz tog razloga, u suradnji s partnerima, Kino Mediteran na Mljet svraća i zimi, a uz Goveđare projekcije se tada održavaju i u Babinom Polju. U ljeto 2015. program se širi na dva trodnevna gostovanja, a zatim u 2017. suradnja Kina Mediteran i Galerije Stara skula dovodi do opremanja kina te se od prošlog ljeta projekcije održavaju dva do tri puta tjedno od sredine srpnja do kraja kolovoza.

 

Tijekom ljeta 2019. možete uživati u čak 14 gostovanja. Cijena ulaznica je 20 kuna, a blagajna se otvara pola sata prije projekcije.

 

Zahvaljujući Nacionalnom parku Mljet, za svaku projekciju bit će organiziran besplatan prijevoz do starog Doma kulture u Goveđarima: polazna točka je park Vrbovica u 20:40 sati na dan projekcije, a povratak prema parkingu je 15 minuta nakon završetka projekcije.

 

Kino Mediteran Mljet-Goveđari održava se u suorganizaciji s Galerijom Stara skula i uz potporu Općine Mljet, Nacionalnog parka Mljet, TZ Mljet i Adriatic Luxury Hotela.

 

https://www.kinomediteran.hr/gradovi/govedjari/