• Autor objave:
  • Kategorija objave:Novosti

Povodom proslave 59. rođendana Javna ustanova „Nacionalni park Mljet“ predstavlja promo filmove otoka Mljeta i Nacionalnog parka Mljet!

 

NP Mljet u suradnji s Turističkom zajednicom općine Mljet izradio je dva nova promotivna filma, jedan za otok Mljet, a drugi za Nacionalni park Mljet. Kroz 5-minutni video posjetite mljetska naselja i znamenitosti i uživajte u predivnim kadrovima otoka iz zraka i njegovih morskih dubina.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EpxHKUoOkeY&t=26s

 

Promotivni film Nacionalnog parka Mljet uz kadrove iskonske prirode svim gledateljima daje uvid i u aktivnosti Ustanove koje rezultiraju očuvanjem prirodne i kulturno-povijesne baštine.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mOU_tpWLjwc&t=53s

 

Premijera filmova je održana na I. Mljet Outdoor Festivalu koji se održao u listopadu, a sada je dostupna svima na navedenim linkovima te na službenim stranicama NP Mljet.

 

Promotivni filmovi su realizirani u sklopu projekta “Unaprjeđenje sustava održivog upravljanja, turističke valorizacije i interpretacije prirodne baštine na području NP Mljet, MLJET – ODISE(J)A MEDITERRANEA“ sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Ureda za udruge Vlade RH.