Dragi posjetitelji, Nacionalni park Mljet otvara svoja vrata 26. ožujka 2021.!

Uživanje u prirodnim i kulturnim vrijednostima NP Mljet je moguće po promotivnim cijenama ulaznica i to 50,00 kuna za odrasle i 30,00 kuna za djecu i studente. Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40,00 kuna za odrasle i 20,00 kuna za djecu. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan. Promotivne cijene za posjet NP Mljet vrijede za razdoblje od 26. ožujka do 5. travnja 2021.

Ulaznica uključuje i vožnju brodom te posjet otoku Sv. Marija u srcu Velikog jezera.

NP Mljet možete posjetiti svaki dan od 08:00 do 15:00 sati, a ulaznice možete kupiti na webshopu www.np-mljet.hr ili na prodajnim mjestima Pomena i Info punkt na Velikom jezeru.

NP Mljet pruža brojne mogućnosti za uživanje u prirodi, a u njemu svaki posjetitelj ima kutak samo za sebe. U vremenima kad je potrebno održavati fizičku distancu, zbližite se s prirodom i istražite je brojnim planinarskim, pješačkim i biciklističkim stazama NP Mljet, plovite po Velikom jezeru i udahnite čisti zrak okruženi netaknutom prirodom.

Molimo da zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka:

– ponesete masku za lice koju je potrebno nositi na prodajnim mjestima NP Mljet, u kontaktu sa zaposlenicima NP, kao i kod korištenja brodova za obilazak jezera i otoka Sv. Marija

– redovito dezinficirate ruke

– vodite računa o fizičkoj distanci kod obilaska parka, a kod čekanja na ukrcaj na brod i kupnju ulaznice i sukladno oznakama.

Veselimo se vašem dolasku i stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije na tel. 020 744041 i na e-mail turizam@np-mljet.hr.