Nacionalni park Mljet je predivan u sva godišnja doba, a od 1. listopada brojne turističke usluge i doživljaji dostupniji su po povoljnijim cijenama. Pozivamo Vas da posjetite NP Mljet u tjednu od 2. do 8. listopada po promotivnim cijenama i sudjelujte u rekreativnim aktivnostima koje nudimo kroz događaj “The great refresh”.

U trajanju od 2.-6.10. nudimo Vam mogućnost sudjelovanja u rekreativnim izletima kroz pet različitih aktivnosti. Možete SUP-ati na jezerima Parka, ići na turu kajakom, penjati se, voziti bicikl, planinariti.

U subotu, 7.10 organiziramo utrku MLJET TRAIL, a u nedjelju, 8.10. Mljet trail kids za najmlađe. Pripremili smo sedmodnevni užitak za ljubitelje outdoora, na lokaciji koju već svi dobro poznajete! Prijave za drugu po redu MLJET TRAIL utrku su još otvorene i pozivamo sve zainteresirane da se odvaže pretrčati neku od naših staza: https://www.stotinka.hr/hrv/prijave_na_utrke?month_year=102023

Iskoristite sunčano vrijeme i za produženi vikend posjetite NP Mljet! Odrasle osobe će moći kupiti ulaznicu po cijeni od 9,75 EUR, studenti 5,20 EUR, djeca od 8 do 18 godina po 3,25 EUR. Ulaznica za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatna.

NP Mljet je moguće posjetiti katamaranom Krilo – Kapetan Luka iz pravca Splita te trajektom Jadrolinije iz luke Prapratno na poluotoku Pelješcu.

NP Mljet je otvoren za posjetitelje od 7.30 do 19.30 sati do sredine listopada, a za sve buduće najave i dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na turizam@np-mljet.hr ili na 020 744 041.